Cum să anulați abonamentul Scribd

Article author
Harriet
  • Actualizat

Abonamentul dvs. acoperă atât Scribd, cât și Slideshare, așa că anularea aici oprește ambele.

Abonamentele Everand sunt separate. Consultați Cum să anulați abonamentul Everand.


Anularea abonamentului Scribd sau Slideshare

Conectați-vă pe site-ul Scribd, apoi:

  1. Accesați Contul dvs..
  2. În secțiunea Abonamentul dvs., selectați Gestionați abonamentul lângă Detalii plan.
  3. Selectați Anulați abonamentul. Este linkul de sub butonul Pauză abonament.
  4. Urmați instrucțiunile pentru a confirma anularea.

Secțiunea Abonamentul dvs. a paginii contului Scribd, afișând o insignă Activ, o dată de reînnoire, Detalii plan, un link Gestionați abonamentul și un buton Pauză abonament.

Pasul 2. Gestionați abonamentul se află în secțiunea Abonamentul dvs. pe pagina Contului dvs., deasupra butonului Pauză abonament.

Pagina de gestionare a abonamentului, comparând planul Basic gratuit cu planul Premium actual, cu butoane Păstrați abonamentul și Pauză abonament și un link Anulați abonamentul dedesubt.

Pasul 3. Anulați abonamentul este linkul de sub cele două butoane.

După anulare, veți ajunge pe o pagină care spune Ați anulat cu succes, cu data la care abonamentul dvs. se încheie. Vom trimite și un e-mail de confirmare.

Acolo există un link Reîncepeți abonamentul dacă vă răzgândiți.

Dacă nu găsiți "Anulați abonamentul"

  • Vedeți doar Pauză. Selectați mai întâi Gestionați abonamentul. Anulați abonamentul este pe pagina următoare.
  • Abonamentul dvs. este pus în pauză. Reluați-l, apoi anulați imediat pentru a evita o taxă.
  • Nu vedeți un abonament. Este posibil să fiți conectat la un alt cont Scribd sau să fiți facturat prin Apple sau Google.

Dacă nu vă puteți conecta

Trebuie să fiți conectat. Resetați parola mai întâi. Dacă v-ați abonat prin Apple sau Google, puteți anula acolo în schimb. Dacă nu reușiți deloc să vă conectați, trimiteți o cerere și vă vom ajuta să rezolvați problema.

Anulați prin App Store

Apple se ocupă de facturare pentru înscrierile prin App Store, așa că veți anula din contul dvs. Apple.

  1. Deschideți Setările pe iPhone sau iPad.
  2. Atingeți numele dvs. din partea de sus, apoi Abonamente.
  3. Găsiți abonamentul Scribd.
  4. Atingeți Anulează abonamentul.

Pe un Mac, sau pentru mai multe detalii, consultați asistența Apple.

Anulare prin Google Play

Google Play funcționează în același mod. Anulați din contul dvs. Google:

  1. Deschideți aplicația Google Play.
  2. Atingeți pictograma profilului, apoi Plăți și abonamente, apoi Abonamente.
  3. Găsiți abonamentul Scribd.
  4. Atingeți Anulează abonamentul.

Pe un computer, sau pentru mai multe detalii, consultați asistența Google Play.

Ce se întâmplă după ce anulați

Păstrați tot ce ați plătit deja. Accesul complet rămâne activ până în ultima zi a perioadei de facturare. După aceea:

  • Nu veți mai fi taxat, decât dacă vă reabonați.
  • Treceți la Basic, planul nostru gratuit, cu căutare în peste 300 milioane de documente.
  • Puteți încă să încărcați și să partajați pe Scribd și Slideshare.
  • Tot ce ați încărcat și salvat rămâne neschimbat, astfel încât să puteți continua de unde ați rămas.
  • Veți pierde rezumatele AI, Ask AI, copierea textului, lectura fără reclame și accesul offline.

Perioadele de probă gratuite funcționează diferit. Accesul se încheie imediat ce anulați, așa că terminați orice aveți în curs mai întâi.

Pauză în loc de anulare

Puneți pe pauză dacă urmează un alt proiect. Anulați dacă ați terminat.

Pauza îngheață facturarea pentru 4 sau 12 săptămâni, apoi o reia automat. Orice zile pentru care ați plătit deja vă așteaptă când reveniți. Pauza abonamentului Scribd conține toate detaliile.

Întrebări frecvente

Î: Voi fi în continuare taxat dacă anulez aproape de data reînnoirii?

R: Anulați abonamentul Scribd în orice zi înainte de data reînnoirii și nu veți mai fi taxat. Veți găsi acea dată lângă Se reînnoiește la, și din nou sub Plată viitoare. Nu așteptați până în ziua reînnoirii, deoarece atunci plata este deja în curs. Apple și Google cer un preaviz de 24 de ore, așa că acordați-vă o zi în plus acolo.

Î: Am anulat, dar încă sunt taxat în fiecare lună. De ce?

R: Taxa vine de la Apple sau Google, nu de la noi. Ei facturează acele abonamente, așa că trebuie să anulați din contul dvs. Apple sau Google. Folosiți pașii de mai sus pentru platforma dvs.

Î: Am deconectat Scribd în aplicația mea Venmo. Este asta la fel cu anularea?

R: Oprește orice taxare, deci anulează efectiv abonamentul tău. Nu vei primi un e-mail de confirmare a anulării, iar contul tău poate afișa un abonament activ până când data de reînnoire trece, dar nu vei fi taxat.

"Scribd, Inc." va rămâne listat sub Afaceri Conectate în aplicația ta Venmo. Pentru a-l elimina, vezi Suport Venmo.

Î: Am anulat și am fost taxat încă o dată. Pot recupera acea sumă?

R: Anularea nu inversează o plată care a fost deja procesată. Vezi Returnări.

Î: Care este diferența dintre anularea și ștergerea contului meu?

R: Anularea oprește facturarea. Ștergerea elimină contul tău și tot ce este în el. Nu poți șterge un cont cu un abonament activ, deci anulează mai întâi și lasă timpul rămas să expire. Vezi Ștergerea contului tău Scribd pentru mai multe informații.

Dacă anularea nu a funcționat sau apare o taxă necunoscută, începe o conversație cu asistentul nostru virtual.

A fost util acest articol?