Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Everand

Article author
Harriet
  • Ενημέρωση

Έχετε συνδρομή στο Scribd ή στο Slideshare; Πρόκειται για ξεχωριστές συνδρομές. Δείτε Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Scribd αντί γι' αυτό.


Ακύρωση της συνδρομής σας στο Everand

Για να ακυρώσετε, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα του Everand και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. Επιλέξτε "Ο λογαριασμός σας".
  3. Στην ενότητα Συνδρομή, επιλέξτε "Ακύρωση" δίπλα στην Ακύρωση συνδρομής.
  4. Στη σελίδα Ακύρωση ή αλλαγή συνδρομής, επιλέξτε "Ακύρωση συνδρομής".
  5. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε την ακύρωση.

Θα λάβετε ένα email που επιβεβαιώνει ότι η ακύρωσή σας ολοκληρώθηκε.

Προτιμάτε να παύσετε τη συνδρομή σας;

Η παύση σταματά τη χρέωσή σας και αφήνει τα πάντα ως έχουν: τα ξεκλειδωμένα βιβλία σας, τα unused unlocks σας και τη θέση σας σε όποιο βιβλίο διαβάζετε.

Αν εγγραφήκατε στην ιστοσελίδα του Everand, μπορείτε να παύσετε για έως και 12 εβδομάδες. Δείτε Πώς να παύσετε τη συνδρομή σας στο Everand.

Έχετε συνδρομή μέσω του App Store;

Αν εγγραφήκατε μέσω της Apple, θα χρειαστεί να ακυρώσετε μέσω του λογαριασμού σας Apple — η ακύρωση στην ιστοσελίδα του Everand δεν θα σταματήσει αυτές τις χρεώσεις. Δείτε πώς:

  1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone ή iPad σας.
  2. Πατήστε το όνομά σας στην κορυφή, μετά "Συνδρομές".
  3. Βρείτε τη συνδρομή σας στο Everand ή στο Scribd (μπορεί να εμφανίζεται ως οποιαδήποτε από τις δύο).
  4. Πατήστε "Ακύρωση συνδρομής".

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την υποστήριξη της Apple.

Έχετε συνδρομή μέσω του Google Play;

Το ίδιο ισχύει — ακυρώστε απευθείας μέσω του Google Play:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Play.
  2. Πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας, μετά "Πληρωμές & συνδρομές" και μετά "Συνδρομές".
  3. Βρείτε τη συνδρομή σας στο Everand ή στο Scribd.
  4. Πατήστε "Ακύρωση συνδρομής".

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την υποστήριξη του Google Play.

Τι συμβαίνει μετά την ακύρωση

Ο χρόνος που έχετε ήδη πληρώσει είναι δικός σας. Θα διατηρήσετε πλήρη πρόσβαση στο Everand μέχρι να λήξει η τρέχουσα περίοδος χρέωσής σας. Μετά από αυτό:

  • Δεν θα χρεωθείτε ξανά εκτός αν επιλέξετε να επανασυνδρομήσετε.
  • Το ιστορικό ανάγνωσής σας και οι αποθηκευμένες λίστες παραμένουν ανέπαφες.
  • Οποιαδήποτε δεν έχετε χρησιμοποιήσει λήγουν με τη συνδρομή σας. Αξίζει να τα ξοδέψετε πριν από την τελευταία σας μέρα.
  • Τα βιβλία που θα κλειδωθούν. Επανασυνδρομήστε με το ίδιο email και θα ανοίξουν ξανά αμέσως, χωρίς να χρειάζονται νέα .
  • Ο δωρεάν λογαριασμός σας παραμένει ενεργός.

Οι δωρεάν δοκιμές αποτελούν εξαίρεση. Η πρόσβαση λήγει τη στιγμή που ακυρώνετε, οπότε ολοκληρώστε πρώτα το κεφάλαιο που διαβάζετε.

Σε ένα Legacy πλάνο; 

Αν εγγραφήκατε στο Everand πριν κυκλοφορήσουν τα τρέχοντα πλάνα (Standard, Plus, Deluxe), μπορεί να είστε σε ένα Legacy πλάνο. 

Η ακύρωση σημαίνει ότι το Legacy πλάνο σας χάνεται οριστικά. Δεν θα μπορείτε να το επαναφέρετε και θα χάσετε την πακέτο πρόσβαση σε Scribd και Slideshare. Η παύση του Everand διατηρεί τα πάντα αν απλά χρειάζεστε ένα διάλειμμα.

Τα Legacy πλάνα:

  1. Δεν χρησιμοποιούν .
  2. Έχουν μικρότερο κατάλογο βιβλίων. Δεν περιλαμβάνουν τον διευρυμένο κατάλογο bestsellers και νέων κυκλοφοριών.
  3. Διαχειρίζονται την πρόσβαση στα βιβλία μέσω ορίων βάσει χρήσης αντί για μηνιαία κατανομή.

Δείτε Είμαι σε ένα Legacy πλάνο Everand για όλες τις λεπτομέρειες.

Θέλετε να επιστρέψετε;

Θα το θέλαμε πολύ. Όταν είστε έτοιμοι να επανασυνδρομήσετε:

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα του Everand.
  2. Μεταβείτε στο Λογαριασμός σας.
  3. Επιλέξτε "Επανεκκίνηση Συνδρομής" και διαλέξτε το πλάνο σας.

Αν επανασυνδρομήσετε με το ίδιο email, τα βιβλία που προηγουμένως θα είναι ξανά προσβάσιμα. Δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε νέα σε αυτά. Ο αριθμός των σας επανέρχεται με τον νέο κύκλο χρέωσης.

Συχνές ερωτήσεις

Ε: Ακύρωσα αλλά εξακολουθώ να έχω πρόσβαση. Θα χρεωθώ ξανά;

Α: Όχι. Μετά την ακύρωση, διατηρείτε την πρόσβαση μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσής σας. Δεν θα χρεωθείτε ξανά εκτός αν επιλέξετε να επανασυνδρομήσετε.

Ε: Ακύρωσα και θέλω να επιστρέψω. Χάνω τα πάντα;

Α: Τα αποθηκευμένα βιβλία και το ιστορικό ανάγνωσής σας είναι ακόμα εδώ. Αν επανασυνδρομήσετε με το ίδιο email, τα βιβλία που προηγουμένως θα είναι ξανά προσβάσιμα. Ο αριθμός των σας επανέρχεται με τον νέο κύκλο χρέωσης.

Ε: Μπορώ να πάρω επιστροφή χρημάτων για την τελευταία χρέωση;

Α: Η ακύρωση δεν αναιρεί μια πληρωμή που έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Δείτε Πώς λειτουργούν οι επιστροφές χρημάτων στο Everand για αυτό.

Ε: Ακύρωσα μέσω της ιστοσελίδας του Everand, αλλά συνεχίζω να χρεώνομαι. Γιατί;

Α: Η χρέωση πιθανότατα προέρχεται από την Apple ή την Google και όχι από εμάς. Ελέγξτε τον λογαριασμό σας στην Apple ή την Google για μια συνδρομή Everand ή Scribd και ακυρώστε την εκεί.

Εάν η χρέωση συνεχιστεί μετά από αυτό, ξεκινήστε μια συνομιλία με τον εικονικό μας βοηθό.

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;