Kako obrisati svoj Everand nalog

Article author
Harriet
  • Updated

Ako želite da obrišete svoj Everand nalog i sve povezane podatke, evo kako.

Tražite Scribd ili Slideshare? Pogledajte Kako obrisati svoj Scribd nalog.

Pre nego što obrišete

  • Prvo otkažite svoju pretplatu i sačekajte da istekne. Opcija "Obriši nalog" se neće pojaviti na stranici vašeg naloga dok vaša pretplata ne bude otkazana i dok preostali pristup u potpunosti ne istekne. Još uvek treba da otkažete? Pogledajte Kako otkazati svoju Everand pretplatu.
  • Ako ste se pretplatili preko App Store ili Google Play, otkažite tamo. Brisanje naloga automatski ne zaustavlja naplatu na tim platformama. Prvo otkažite, pa onda možete obrisati nalog.
  • Imate Legacy Everand plan? Potvrdite da želite da obrišete sve naloge, uključujući Scribd i Slideshare, pre nego što nastavite.

Zapamtite: podaci vašeg naloga biće obrisani. To uključuje vašu istoriju čitanja, sačuvane knjige, otključavanja i podešavanja naloga.

Kako obrisati svoj nalog

Da biste obrisali svoj Everand nalog, morate biti prijavljeni, a vaša pretplata mora biti i otkazana i istekla.

  1. Prijavite se na svoj nalog na Everand vebsajtu.
  2. Kliknite na ikonu svog profila u gornjem desnom uglu i izaberite "Vaš nalog".
  3. Skrolujte do sekcije Više opcija i izaberite "Obriši nalog".
  4. Otvorite verifikacioni email koji vam pošaljemo i kliknite na link u njemu.
  5. Na sledećem ekranu označite oba polja i izaberite "Obriši nalog".

Ako više volite da zatražite brisanje naloga, započnite razgovor sa našim virtuelnim asistentom. Bićete zamoljeni da potvrdite svoj identitet pre nego što proces počne.

Često postavljana pitanja

P: Ne vidim opciju "Obriši nalog" u podešavanjima.

O: Verovatno vaša pretplata još nije istekla. Kada istekne, opcija "Obriši nalog" će se pojaviti pod "Više opcija" na stranici vašeg naloga.

P: Mogu li da reaktiviram nalog nakon brisanja?

O: Možete reaktivirati svoj nalog započinjući razgovor sa našim virtuelnim asistentom i pružajući email adresu koja je bila na nalogu. Jedino trajno brisanje naloga je ako ste podneli zahtev za brisanje vaših podataka po zakonu o privatnosti.

P: Želim samo da otkažem pretplatu, a ne da brišem nalog. Šta da radim?

A: Otkazivanje i brisanje su različiti pojmovi. Otkazivanje zaustavlja vašu pretplatu, ali čuva vaš nalog i sve u njemu netaknutim. Pogledajte Kako otkazati vašu Everand pretplatu umesto toga.

P: Koliko traje brisanje naloga?

A: Proces brisanja je obično trenutni preko vaše stranice naloga, a može potrajati do nekoliko dana ako pošaljete zahtev za brisanje našem timu za korisničku podršku.

Imate problema sa brisanjem naloga? Započnite razgovor sa našim virtuelnim asistentom i mi ćemo vam pomoći odatle.

Da li ti je pomogao ovaj članak?