Dacă doriți să vă ștergeți contul Everand și toate datele asociate, iată cum puteți face acest lucru.
Căutați Scribd sau Slideshare? Consultați Cum să vă ștergeți contul Scribd.
Înainte de a șterge
- Anulați mai întâi abonamentul și lăsați-l să expire. Opțiunea "Șterge contul" nu va apărea pe pagina contului dvs. până când abonamentul nu este anulat și accesul rămas nu a expirat complet. Mai trebuie să anulați? Consultați Cum să anulați abonamentul Everand.
- Dacă v-ați abonat prin App Store sau Google Play, anulați acolo. Ștergerea contului nu oprește automat facturarea pe aceste platforme. Anulați mai întâi, apoi puteți șterge.
- Aveți un plan Everand vechi? Confirmați că doriți să ștergeți toate conturile, inclusiv Scribd și Slideshare, înainte de a continua.
Rețineți: datele contului dvs. vor fi șterse. Aceasta include istoricul de lectură, cărțile salvate, deblocările și setările contului.
Cum să vă ștergeți contul
Pentru a vă șterge contul Everand, trebuie să fiți autentificat și abonamentul dvs. trebuie să fie atât anulat, cât și expirat.
- Autentificați-vă în contul dvs. pe site-ul Everand.
- Faceți clic pe pictograma profilului din colțul din dreapta sus și selectați "Contul dvs."
- Derulați până la secțiunea Mai multe opțiuni și selectați "Șterge contul."
- Deschideți e-mailul de verificare pe care vi-l trimitem și faceți clic pe linkul din interior.
- Pe ecranul care urmează, bifați ambele casete și selectați "Șterge contul."
Dacă preferați să solicitați ștergerea contului, începeți o conversație cu asistentul nostru virtual. Vi se va cere să vă verificați identitatea înainte de a începe procesul.
Întrebări frecvente
Î: Nu există opțiunea "Șterge contul" în setările mele.
R: Probabil că abonamentul dvs. nu a expirat încă. Odată ce acesta expiră, opțiunea "Șterge contul" va apărea sub "Mai multe opțiuni" pe pagina contului dvs.
Î: Pot reactiva contul după ce îl șterg?
R: Puteți reactiva contul începând o conversație cu asistentul nostru virtual și furnizând adresa de e-mail asociată contului. Singura ștergere permanentă a contului este dacă ați trimis o cerere pentru ștergerea datelor dvs. conform legii privind confidențialitatea.
Î: Vreau doar să anulez abonamentul, nu să șterg contul. Ce ar trebui să fac?
A: Anularea și ștergerea sunt diferite. Anularea oprește abonamentul, dar păstrează contul și tot ce este în el intact. Vezi Cum să anulezi abonamentul Everand în schimb.
Î: Cât durează ștergerea contului?
A: Procesul de ștergere este de obicei imediat prin pagina contului tău și poate dura până la câteva zile dacă trimiți o cerere de ștergere echipei noastre de asistență clienți.
Ai probleme cu ștergerea contului? Începe o conversație cu asistentul nostru virtual și te vom ajuta de acolo.