Nu-mi amintesc că am creat un cont

Article author
Keiana B.
  • Actualizat

Nu ești sigur cum ai ajuns aici? Hai să aruncăm o privire!

Un cont pentru Scribd, Slideshare și Everand

Acum poți accesa toate cele trei produse ale noastre - Everand, Scribd și Slideshare - cu un singur cont. Poate ești un utilizator de mult timp al Scribd, dar ești nou pe Everand. Everand va recunoaște aceleași detalii de autentificare pe care le-ai setat anterior pe Scribd!

Cum am înregistrat acest cont?

Conturile sunt de obicei create prin următoarele opțiuni de înregistrare:

  • Apple
  • Facebook
  • Google
  • Email

Articolul nostru din Centru de ajutor, “Crearea unui cont” oferă informații suplimentare despre cum este creat un cont.

De ce am creat acest cont?

Deși există multe motive pentru care ai putea fi creat un cont, acestea sunt cele mai comune:

Pentru a accesa sau a încărca conținut pe Scribd

Pentru a încărca, descărca sau vizualiza conținut pe Scribd, este necesar un cont. Dacă un document din biblioteca noastră ți-a atras atenția, probabil ai creat un cont pentru a-l vizualiza! Dacă ai nevoie de un memento al conținutului la care ai avut acces anterior pe Scribd, îți recomandăm să arunci o privire asupra istoricului tău de lectură.

Pentru a accesa conținut pe Everand

Everand este casa ta pentru ebooks și audiobooks. Dacă ai citit vreodată cu noi pe Everand, ai creat mai întâi un cont!

Pentru a accesa sau a încărca conținut pe Slideshare

Slideshare este acum parte din Scribd! Când te înscrii pentru un cont pentru a vizualiza prezentări pe Slideshare, poți să te conectezi la toate cele trei produse ale noastre fără probleme cu un singur cont.

Nu vreau un cont – ce ar trebui să fac?

Poți șterge contul tău în orice moment. Pentru instrucțiuni pas cu pas despre cum să îți ștergi contul, te rugăm să consulți articolul nostru, “Ștergerea contului tău”.

Te rugăm să reții: Ștergerea contului tău va elimina capacitatea de a te conecta cu aceste acreditive la oricare dintre cele trei produse ale noastre: Scribd, Everand și Slideshare. Dacă dorești să continui să folosești același cont pentru a accesa orice dintre acestea, nu șterge contul tău.

Dacă dorești să continui, dar nu poți șterge contul din orice motiv, anunță echipa noastră de suport și putem verifica!

A fost util acest articol?