Διαχείριση των δικαιωμάτων λήψης σας στο Slideshare

Article author
Keiana B.
  • Ενημέρωση

Στο Slideshare, έχετε πλήρη έλεγχο σχετικά με το πόσο ευρέως είναι διαθέσιμο το έργο σας στους άλλους. Εάν θέλετε να αποτρέψετε τη λήψη περιεχομένου που έχετε ανεβάσει, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την επιλογή λήψης ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα Slideshare
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του λογαριασμού σας στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας
  3. Επιλέξτε “Οι αναρτήσεις μου” από το αναδυόμενο μενού
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί “Επεξεργασία” κάτω από την ανάρτηση για την οποία θέλετε να απενεργοποιήσετε τις λήψεις
  5. Επιλέξτε “Επεξεργασία” από το μενού που εμφανίζεται
  6. Μεταβείτε στην καρτέλα “Ρυθμίσεις απορρήτου”
  7. Δίπλα στο “Να επιτρέπεται στους χρήστες: να κατεβάσουν;”, επιλέξτε την επιλογή “Όχι”
  8. Κάντε κλικ στο κουμπί “Ενημέρωση” στο κάτω μέρος της σελίδας

Εκτός από την αλλαγή των δικαιωμάτων λήψης για μια μεμονωμένη ανάρτηση, μπορείτε επίσης να ορίσετε προεπιλεγμένα δικαιώματα για όλες τις αναρτήσεις σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε όλο το περιεχόμενό σας μη διαθέσιμο για λήψη. Για περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας σχετικά με τις ρυθμίσεις περιεχομένου και αδειοδότησης του Slideshare.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ρυθμίσεις που είναι διαθέσιμες για τις αναρτήσεις, σας προτείνουμε να διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με τις ρυθμίσεις ανάρτησης. Φυσικά, εάν έχετε οποιαδήποτε επιπλέον ερωτήματα, παρακαλούμε να ενημερώσετε την ομάδα υποστήριξής μας! Είμαστε πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουμε.

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;