Το προφίλ σας στο Slideshare

Article author
Keiana B.
  • Ενημέρωση

Το προφίλ σας είναι η κάρτα επίσκεψης σας στο Slideshare. Είναι ο τρόπος που οι άνθρωποι σας γνωρίζουν, βλέπουν τι κάνετε και αρχίζουν να συνδέονται με τη δουλειά σας. Όσο περισσότερα μοιράζεστε, τόσο περισσότερο εμφανίζεστε ως αφηγητής από τον οποίο οι άλλοι μπορούν να μάθουν και να σας ακολουθήσουν.

Πόσο δημόσιο είναι το προφίλ μου στο Slideshare;

Τα προφίλ στο Slideshare είναι δημόσια και εμφανίζουν όλα τα παρακάτω:

  • Το όνομα προφίλ σας και το εικονίδιο χρήστη σας
  • Περιεχόμενο που έχετε ανεβάσει
  • Περιεχόμενο στο Slideshare που έχετε αρέσει
  • Οι ακολούθοι σας
  • Ποιον ακολουθείτε
  • Η σελίδα "Σχετικά" σας (η οποία μπορεί να περιλαμβάνει τη βιομηχανία σας, τον ιστότοπό σας και τις ετικέτες που χρησιμοποιούνται στις αναρτήσεις σας)

Εάν δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας στο Slideshare χρησιμοποιώντας έναν υπάρχοντα λογαριασμό αλλού (π.χ. LinkedIn), οι δημόσια ορατές πληροφορίες προφίλ σας στον υπάρχοντα λογαριασμό θα συνδυαστούν και θα εμφανιστούν στον λογαριασμό σας στο Slideshare. Αυτό γίνεται για να σας βοηθήσει να διαχειρίζεστε εύκολα την ταυτότητά σας και στις δύο πλατφόρμες!

Οι πληροφορίες στο προφίλ σας θα συσχετίζονται επίσης με οποιοδήποτε δημόσιο περιεχόμενο ανεβάσετε στο Slideshare. Ωστόσο, οι αναρτήσεις που κάνετε στο Slideshare δεν θα μοιράζονται αυτόματα σε πλατφόρμες που έχετε συνδέσει με τον λογαριασμό σας στο Slideshare.

Προβολή του προφίλ σας στο Slideshare

Για να δείτε πώς εμφανίζεται το προφίλ σας στο Slideshare στους άλλους:

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα του Slideshare
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο χρήστη σας στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας
  3. Επιλέξτε το όνομα χρήστη σας που βρίσκεται στην κορυφή του αναδυόμενου μενού που εμφανίζεται
  4. Θα ανακατευθυνθείτε για να δείτε τη σελίδα του προφίλ σας

Επεξεργασία του προφίλ σας στο Slideshare

Το προφίλ σας στο Slideshare είναι δικό σας να το διαμορφώσετε. Μοιραστείτε λίγο ή πολύ—είναι δική σας επιλογή. Θα βρείτε τις πληροφορίες που μπορείτε να επεξεργαστείτε χωρισμένες σε δύο καρτέλες στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Πριν μπούμε στο πώς να το ενημερώσετε, ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε όσα περιέχονται σε κάθε καρτέλα.

Η καρτέλα “Προσωπικές λεπτομέρειες”

Μπορείτε να επεξεργαστείτε και να συμπεριλάβετε τις παρακάτω προσωπικές πληροφορίες στο προφίλ σας χρησιμοποιώντας αυτή την καρτέλα:

  • Φωτογραφία προφίλ – Η εικόνα που βλέπουν οι θεατές που σχετίζεται με το προφίλ σας ή τις αναρτήσεις σας
  • Όνομα – Το όνομα και το επώνυμό σας ή το όνομα του κατόχου του λογαριασμού
  • Βιομηχανία – Η κατηγορία επιχείρησης στην οποία σχετίζεται το επαγγελμά σας
  • Ιστότοπος – Ένας σύνδεσμος προς τον προσωπικό σας ιστότοπο, τον ιστότοπο της εταιρείας σας κ.λπ.
  • Σχετικά – Ένας χώρος για να περιγράψετε τον εαυτό σας ή τον λογαριασμό σας με δικά σας λόγια

Η καρτέλα “Στοιχεία επικοινωνίας”

Μπορείτε να επεξεργαστείτε και να συμπεριλάβετε τις παρακάτω πληροφορίες επικοινωνίας στο προφίλ σας χρησιμοποιώντας αυτή την καρτέλα:

  • Το Twitter Handle μου
  • Το προφίλ μου στο Facebook
  • Το προφίλ μου στο LinkedIn
  • Πόλη
  • Περιοχή/Επαρχία
  • Χώρα

Για να επεξεργαστείτε το προφίλ σας:

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα του Slideshare
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο χρήστη σας στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας
  3. Επιλέξτε “Ρυθμίσεις λογαριασμού” από το αναδυόμενο μενού που εμφανίζεται
  4. Επιλέξτε την καρτέλα που περιέχει τις πληροφορίες που θέλετε να επεξεργαστείτε (“Προσωπικές λεπτομέρειες” ή “Στοιχεία επικοινωνίας”)
  5. Κάντε τις επεξεργασίες σας
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση” για να διατηρήσετε τις αλλαγές σας

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με το προφίλ σας στο Slideshare, απλώς ενημερώστε την Ομάδα υποστήριξής μας – είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;