Όσο κι αν επιθυμούμε να μείνετε και να συνεχίσετε να διαβάζετε μαζί μας, κατανοούμε πλήρως ότι ορισμένα από τα μέλη μας μπορεί να επιλέξουν να διαγράψουν τον λογαριασμό τους.
Εάν έχετε ενεργή συνδρομή, πρέπει πρώτα να ακυρώσετε τη συνδρομή σας και να επιτρέψετε να λήξει οποιοσδήποτε υπόλοιπος χρόνος πριν μπορέσετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.
Θυμηθείτε - ένας λογαριασμός για σύνδεση στο Scribd, Everand και Slideshare
Εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας για να συνδεθείτε σε οποιοδήποτε από τα τρία προϊόντα της Scribd, Inc., θα θέλετε να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας. Παρακαλώ σημειώστε επίσης ότι η ομάδα υποστήριξής μας ενδέχεται να μην είναι σε θέση να αποκαταστήσει την ιστορία ανάγνωσής σας, τις αναρτήσεις εγγράφων ή άλλες πληροφορίες εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας.
Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε, συνεχίστε να διαβάζετε.
Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας
Στις ιστοσελίδες Scribd ή Everand
- Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα Everand ή ιστοσελίδα Scribd χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό που θέλετε να διαγράψετε
- Κάντε κλικ στο εικονίδιο χρήστη στην επάνω δεξιά γωνία
- Επιλέξτε "Ο λογαριασμός σας" από το αναδυόμενο μενού πλοήγησης
- Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας δεν έχει υπόλοιπο ενεργού χρόνου συνδρομής; εάν η συνδρομή σας είναι ακόμα ενεργή, θα χρειαστεί να ακυρώσετε τη συνδρομή σας και να περιμένετε να λήξει οποιοσδήποτε υπόλοιπος χρόνος συνδρομής πριν προχωρήσετε.
- Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα “Περισσότερες επιλογές”
- Κάντε κλικ στο "Διαγραφή λογαριασμού"
- Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Στις εφαρμογές Scribd ή Everand
- Συνδεθείτε στον λογαριασμό που θέλετε να διαγράψετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Scribd ή Everand
- Πατήστε στο “Λογαριασμός” στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης της συσκευής σας
- Επιλέξτε “Πληροφορίες Λογαριασμού”
- Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας δεν έχει υπόλοιπο ενεργού χρόνου συνδρομής; εάν είστε ακόμα συνδρομητής, θα χρειαστεί να ακυρώσετε τη συνδρομή σας και να περιμένετε να λήξει οποιοσδήποτε υπόλοιπος χρόνος συνδρομής πριν προχωρήσετε.
- Πατήστε στην επιλογή “Διαγραφή λογαριασμού”
- Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
- Μια επιγραφή “Ο λογαριασμός διαγράφηκε” θα εμφανιστεί στην κάτω πλευρά της οθόνης της συσκευής σας, επιβεβαιώνοντας ότι ο λογαριασμός σας έχει διαγραφεί επιτυχώς
Στο Slideshare
- Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα Slideshare
- Κάντε κλικ στο εικονίδιο του λογαριασμού σας στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας
- Επιλέξτε “Ρυθμίσεις Λογαριασμού” από το αναδυόμενο μενού
- Κάντε κλικ στην καρτέλα “Λογαριασμός”
- Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας δεν έχει υπόλοιπο ενεργού χρόνου συνδρομής; εάν είστε ακόμα συνδρομητής, θα χρειαστεί να ακυρώσετε τη συνδρομή σας και να περιμένετε να λήξει οποιοσδήποτε υπόλοιπος χρόνος συνδρομής πριν προχωρήσετε.
- Στην ενότητα “Διαγραφή Λογαριασμού”, επιλέξτε την επιλογή “Διαγραφή Λογαριασμού”
- Επιβεβαιώστε τη διαγραφή του λογαριασμού σας επιλέγοντας “Ναι, διαγράψτε τον λογαριασμό μου” από το αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται