Slideshare'da, çalışmanızın başkalarına ne kadar geniş bir şekilde erişilebilir olduğunu tamamen kontrol edersiniz. Yüklediğiniz içeriğin indirilmesini önlemek istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyerek indirme seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz:
- Hesabınıza giriş yapın Slideshare web sitesinde
- Sayfanın sağ üst köşesindeki hesap simgenize tıklayın
- Açılır menüden “Yüklemelerim”i seçin
- İndirmelerini devre dışı bırakmak istediğiniz yüklemenin altındaki “Düzenle” butonuna tıklayın
- Açılan menüden “Düzenle”yi seçin
- “Gizlilik ayarları” sekmesine gidin
- “Kullanıcıların indirmesine izin ver:?” kısmının yanındaki “Hayır” seçeneğini seçin
- Sayfanın altındaki “Güncelle” butonuna tıklayın
Bireysel bir yükleme için indirme izinlerini değiştirmeye ek olarak, tüm yüklemeleriniz için varsayılan izinler de ayarlayabilirsiniz. Bu, tüm içeriğinizi indirilmeye kapalı hale getirme yeteneği sağlar. Daha fazla bilgi için, Slideshare içerik ayarları ve lisanslama konusundaki makalemize göz atın.
Yüklemeler için mevcut çeşitli ayarları öğrenmek isterseniz, yükleme ayarları konusundaki makalemizi okumanızı öneririz. Elbette, ek sorularınız varsa, lütfen destek ekibimize bildirin! Her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.