Brisanje vašeg naloga

Article author
Keiana B.
  • Updated

Koliko god da želimo da ostanete i nastavite da čitate sa nama, potpuno razumemo da neki od naših članova mogu odlučiti da obrišu svoj nalog.

Ako imate aktivnu pretplatu, prvo morate otkazati svoju pretplatu i sačekati da istekne preostalo vreme pre nego što možete obrisati svoj nalog.

Zapamtite - jedan nalog za prijavu na Scribd, Everand i Slideshare

Ako želite da nastavite da koristite svoj nalog za prijavu na bilo koji od proizvoda Scribd, Inc., želećete da zadržite svoj nalog. Takođe, imajte na umu da naš tim za podršku možda neće moći da vrati vašu istoriju čitanja, otpremanja dokumenata ili druge informacije ako obrišete svoj nalog.

Ako želite da nastavite, čitajte dalje.

Kako da obrišete svoj nalog

Na Scribd ili Everand veb sajtovima

  1. Prijavite se na Everand ili Scribd veb sajt koristeći nalog koji želite da obrišete
  2. Kliknite na ikonu korisnika u gornjem desnom uglu
  3. Izaberite "Vaš nalog" iz padajućeg menija
  4. Proverite da li vaš nalog nema preostalog aktivnog vremena pretplate; ako je vaša pretplata još uvek aktivna, moraćete da otkažete svoju pretplatu i sačekate da istekne preostalo vreme pretplate pre nego što nastavite.
  5. Pomaknite se do sekcije “Više opcija”
  6. Kliknite na "Obriši nalog"
  7. Pratite uputstva na ekranu da završite brisanje svog naloga

Na Scribd ili Everand aplikacijama

  1. Prijavite se na nalog koji želite da obrišete koristeći Scribd ili Everand mobilnu aplikaciju
  2. Dodirnite “Nalog” u donjem desnom uglu ekrana vašeg uređaja
  3. Izaberite “Informacije o nalogu”
  4. Proverite da li vaš nalog nema preostalog aktivnog vremena pretplate; ako ste još uvek pretplaćeni, moraćete da otkažete svoju pretplatu i sačekate da istekne preostalo vreme pretplate pre nego što nastavite.
  5. Dodirnite opciju “Obriši nalog”
  6. Pratite uputstva na ekranu da završite brisanje svog naloga
  7. Banner “Nalog obrisan” će se pojaviti na dnu ekrana vašeg uređaja, potvrđujući da je vaš nalog uspešno obrisan

Na Slideshare

  1. Prijavite se na svoj nalog na Slideshare veb sajtu
  2. Kliknite na ikonu svog naloga u gornjem desnom uglu stranice
  3. Izaberite “Podešavanja naloga” iz padajućeg menija
  4. Kliknite na karticu “Nalog”
  5. Proverite da li vaš nalog nema preostalog aktivnog vremena pretplate; ako ste još uvek pretplaćeni, moraćete da otkažete svoju pretplatu i sačekate da istekne preostalo vreme pretplate pre nego što nastavite.
  6. U sekciji “Obriši nalog”, izaberite opciju “Obriši nalog”
  7. Potvrdite brisanje svog naloga tako što ćete izabrati “Da, obriši moj nalog” iz iskačućeg prozora koji se pojavljuje

Da li ti je pomogao ovaj članak?