Cum să te deconectezi de la Everand

Article author
Harriet
  • Actualizat

În aplicație

Atinge fila Cont, derulează în jos și apasă pe „Deconectare”.

Pe web

Fă clic pe pictograma profilului tău din colțul din dreapta sus și selectează „Deconectare” din meniul derulant.

Bine de știut

  • Deconectarea nu anulează abonamentul tău. Contul și datele tale sunt încă acolo când te reconectezi.
  • Dacă ai descărcat cărți pentru acces offline, acestea vor rămâne pe dispozitivul tău, dar nu vor fi accesibile până când nu te reconectezi.
  • Deconectarea poate ajuta la rezolvarea problemelor de sincronizare a contului. Dacă progresul sau biblioteca ta nu se actualizează, încearcă să te deconectezi și să te reconectezi.

Întrebări frecvente

Î: Îmi voi pierde cărțile salvate sau progresul la citit dacă mă deconectez?

R: Nu. Totul este salvat în contul tău. Reconectează-te și totul va fi acolo.

A fost util acest articol?