Pe Slideshare, ai control complet asupra cât de disponibil este lucrul tău pentru alții. Dacă vrei să împiedici descărcarea conținutului pe care l-ai încărcat, poți dezactiva opțiunea de descărcare urmând pașii de mai jos:
- Conectează-te la contul tău de pe site-ul Slideshare
- Fă clic pe pictograma contului tău din colțul din dreapta sus al paginii
- Selectează “Încărcările mele” din meniul derulant
- Fă clic pe butonul “Editează” de sub încărcarea pentru care vrei să dezactivezi descărcările
- Selectează “Editează” din meniul care apare
- Navighează la tab-ul “Setări de confidențialitate”
- În dreptul “Permite utilizatorilor: să descarce?”, selectează opțiunea “Nu”
- Fă clic pe butonul “Actualizează” de la baza paginii
În plus față de modificarea permisiunilor de descărcare pentru o încărcare individuală, poți, de asemenea, să setezi permisiuni implicite pentru toate încărcările tale. Acest lucru îți oferă capacitatea de a face tot conținutul tău indisponibil pentru descărcare. Pentru mai multe informații, aruncă o privire la articolul nostru despre setările de conținut și licențierea Slideshare.
Dacă dorești să afli mai multe despre diferitele setări disponibile pentru încărcări, îți recomandăm să citești articolul nostru despre setările de încărcare. Desigur, dacă ai întrebări suplimentare, te rugăm să informezi echipa noastră de suport! Suntem întotdeauna bucuroși să ajutăm.