Te-ai răzgândit în legătură cu o încărcare? Este complet în regulă. Ești în control și poți șterge o prezentare oricând direct de pe site-ul Slideshare.
Pentru a șterge o încărcare, urmează acești pași:
- Conectează-te la contul tău Slideshare
- Fă clic pe pictograma contului tău în colțul din dreapta sus al paginii de start
- Selectează „Încărcările mele” din meniul derulant
- Fă clic pe „Editează” sub încărcarea pe care vrei să o ștergi
- Selectează opțiunea „Șterge”
- Confirmă că vrei să ștergi încărcarea
Alternativ, poți șterge o încărcare de pe pagina sa de prezentare:
- Selectează butonul „Mai multe opțiuni” (trei puncte orizontale) situat deasupra încărcării
- Derulează până la partea de jos a tab-ului „Editează detalii” la care ești redirecționat
- Fă clic pe butonul „Șterge prezentarea”
- Confirmă ștergerea încărcării tale
Pentru mai multe informații generale despre încărcări, asigură-te că arunci o privire la articolele noastre despre gestionarea conținutului tău Slideshare. De asemenea, poți contacta echipa noastră de Asistență Slideshare cu orice întrebări ai putea avea – suntem întotdeauna bucuroși să ajutăm!