Ștergerea contului tău

Article author
Keiana B.
  • Actualizat

Deși ne dorim să rămâneți și să continuați să citiți cu noi, înțelegem complet că unii dintre membrii noștri pot alege să își șteargă contul.

Dacă aveți un abonament activ, trebuie mai întâi să anulați abonamentul și să lăsați să expire orice timp rămas înainte de a putea șterge contul.

Amintiți-vă - un cont pentru a vă conecta la Scribd, Everand și Slideshare

Dacă doriți să continuați să folosiți contul pentru a vă conecta la oricare dintre cele trei produse ale Scribd, Inc., va trebui să vă păstrați contul. Vă rugăm să rețineți că echipa noastră de suport s-ar putea să nu fie capabilă să restaureze istoricul dvs. de lectură, încărcările de documente sau alte informații dacă vă ștergeți contul.

Dacă doriți să continuați, citiți mai departe.

Cum să vă ștergeți contul

Pe site-urile Scribd sau Everand

  1. Conectați-vă la Everand sau site-ul Scribd folosind contul pe care doriți să-l ștergeți
  2. Faceți clic pe pictograma utilizatorului din colțul din dreapta sus
  3. Selectați "Contul dvs." din meniul de navigare derulant
  4. Verificați pentru a vă asigura că contul dvs. nu are timp de abonament activ rămas; dacă abonamentul dvs. este încă activ, va trebui să anulați abonamentul și să așteptați să expire orice timp rămas de abonament înainte de a continua.
  5. Derulați în jos până la secțiunea “Mai multe opțiuni”
  6. Faceți clic pe "Ștergeți contul"
  7. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza ștergerea contului

Pe aplicațiile Scribd sau Everand

  1. Conectați-vă la contul pe care doriți să-l ștergeți folosind aplicația mobilă Scribd sau Everand
  2. Apăsați pe “Cont” în colțul din dreapta jos al ecranului dispozitivului dvs.
  3. Selectați “Informații cont”
  4. Verificați pentru a vă asigura că contul dvs. nu are timp de abonament activ rămas; dacă sunteți încă abonat, va trebui să anulați abonamentul și să așteptați să expire orice timp rămas de abonament înainte de a continua.
  5. Apăsați pe opțiunea “Ștergeți contul”
  6. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza ștergerea contului
  7. Un banner “Cont șters” va apărea în partea de jos a ecranului dispozitivului dvs., confirmând că contul dvs. a fost șters cu succes

Pe Slideshare

  1. Conectați-vă la contul dvs. pe site-ul Slideshare
  2. Faceți clic pe pictograma contului dvs. în colțul din dreapta sus al paginii
  3. Selectați “Setări cont” din meniul derulant
  4. Faceți clic pe tab-ul “Cont”
  5. Verificați pentru a vă asigura că contul dvs. nu are timp de abonament activ rămas; dacă sunteți încă abonat, va trebui să anulați abonamentul și să așteptați să expire orice timp rămas de abonament înainte de a continua.
  6. În secțiunea “Ștergeți contul”, selectați opțiunea “Ștergeți contul”
  7. Confirmați ștergerea contului dvs. selectând “Da, ștergeți contul meu” din fereastra pop-up care apare

A fost util acest articol?