Iată cum să ștergeți contul Scribd, inclusiv încărcările, documentele salvate, listele și istoricul. Aceasta include și Slideshare, deoarece este conectat la contul dvs. Scribd.
Căutați Everand? Consultați Cum să ștergeți contul Everand.
Ștergerea contului
Pentru a șterge contul Scribd sau Slideshare, trebuie să fiți autentificat, iar abonamentul dvs. trebuie să fie anulat și complet expirat. Nu vă puteți autentifica sau nu sunteți sigur dacă abonamentul dvs. a expirat? Săriți la De ce nu vedeți "Șterge contul" mai jos.
Pe site-ul Scribd:
- Accesați Contul dvs.
- Derulați în jos până la Mai multe opțiuni.
- Faceți clic pe "Șterge contul". Vă vom trimite un e-mail de verificare.
- Deschideți e-mailul și selectați linkul pentru a continua ștergerea contului pentru Scribd (sau Slideshare).
- Bifați ambele casete pentru confirmare, apoi selectați Șterge contul.
Veți primi o confirmare prin e-mail că contul dvs. Scribd (sau Slideshare) a fost șters cu succes.
În aplicația Scribd:
- Deschideți aplicația și autentificați-vă.
- Atingeți Cont în colțul din dreapta jos.
- Selectați Informații cont.
- Atingeți Șterge contul.
- Urmați instrucțiunile pentru a finaliza.
Un banner "Cont șters" va apărea în partea de jos a ecranului dispozitivului dvs., confirmând că contul a fost șters cu succes.
De ce nu vedeți „Șterge contul”
Șterge contul apare sub Mai multe opțiuni pe pagina contului dvs. doar când sunt îndeplinite două condiții:
- Sunteți autentificat în contul pe care doriți să îl ștergeți. Ștergerea se face din contul dvs., deci trebuie să vă autentificați mai întâi. Dacă nu vă puteți autentifica, începeți cu Recuperarea contului. Dacă e-mailul asociat contului nu mai funcționează sau nu mai aveți acces, trimiteți o cerere și vom prelua de acolo.
- Abonamentul dvs. anulat a expirat complet. Anularea oprește facturarea, dar păstrați accesul până când perioada plătită expiră. Șterge contul apare când pagina contului dvs. afișează "Expirat" lângă Abonamentul dvs. și planul dvs. este "Basic".
Trebuie să anulați mai întâi? Consultați Cum să anulați abonamentul Scribd.
Pot să recuperez un cont șters?
De obicei, da. Începeți o conversație cu asistentul nostru virtual și furnizați adresa de e-mail asociată contului, iar noi îl vom reactiva.
Dacă ne-ați cerut să ștergem datele dvs. conform legii privind confidențialitatea, acest tip de ștergere este permanent.
Întrebări frecvente
Î: Nu am primit niciodată emailul de verificare pentru ștergerea contului.
R: Verificați mai întâi folderul de spam sau junk. Dacă nu este acolo, puteți retrimite de pe ecranul de confirmare. Dacă ați introdus o adresă de email greșită, o puteți actualiza tot din același loc.
Dacă ați primit emailul, ați urmat pașii corecți și ștergerea tot nu se realizează, trimiteți o cerere echipei noastre de suport.
Î: Mi-am șters contul, dar încă apar încărcările mele în rezultatele căutărilor. Când vor fi eliminate?
R: Încărcările din conturile șterse dispar de obicei imediat de pe Scribd, dar motoarele de căutare pot dura câteva zile să se actualizeze. Dacă încă vedeți încărcările dvs. în motoarele de căutare după câteva săptămâni, începeți o conversație cu asistentul nostru virtual pentru a vă putea ajuta.
Î: Vreau doar să încetez să plătesc. Trebuie să-mi șterg contul?
R: Anularea este tot ce trebuie să faceți. Ștergerea nu este necesară pentru a opri facturarea, iar contul dvs. Scribd și tot ce conține rămâne neschimbat în cazul în care doriți să reveniți vreodată. Consultați Cum să anulați abonamentul Scribd în schimb.
Mai aveți nevoie de ajutor? Începeți o conversație cu asistentul nostru virtual și echipa noastră vă poate ajuta de acolo.