De ce informațiile mele de pe Facebook sunt pe Scribd?

Article author
Katy O.
  • Actualizat

Autentificarea cu profilul Facebook este una dintre opțiunile pe care le puteți utiliza pentru a crea un cont pe produsele Scribd, Inc.

Puteți accesa profilul creat cu contul dvs. Facebook utilizând butonul „Continuă cu Facebook” atunci când vă autentificați.

Pentru a elimina Facebook de pe profilul dvs., dar pentru a menține un cont cu noi, va trebui să deconectați contul dvs. Facebook.

Pentru a deconecta contul dvs. Facebook:

  1. Autentificați-vă în contul dvs. pe site-ul Scribd
  2. Dați clic pe pictograma utilizatorului din colțul din dreapta sus al paginii
  3. Selectați „Contul dvs.” din meniul derulant
  4. Setați o parolă și actualizați adresa de email pentru contul dvs. Scribd
  5. Navigați înapoi la „Contul dvs.
  6. Dați clic pe „Deconectare” lângă „Facebook” în secțiunea „Informații cont”

După ce ați deconectat profilul dvs. Facebook, va trebui să utilizați noile informații de autentificare ale contului Scribd pentru a vă autentifica. Dacă utilizați butonul „Continuă cu Facebook” după ce conturile dvs. sunt deconectate, acest lucru va crea un cont nou și separat. Dacă vi se întâmplă acest lucru, nu vă faceți griji! Doar anunțați echipa noastră de asistență, iar noi vă putem ajuta.

A fost util acest articol?