Rezumatul politicii privind încălcarea proprietății intelectuale (drepturi de autor)

Article author
Jason
  • Atualizado

ULTIMA ACTUALIZARE: 31 octombrie 2023

Conținutul de pe Scribd și Slideshare este furnizat de membrii noștri fără aprobarea sau asistența angajaților. Încărcarea proprietății intelectuale a altuia (drepturi de autor, mărci comerciale și secrete comerciale) fără permisiunea acestuia este strict interzisă .

Scribd respectă toate prevederile aplicabile ale Digital Millennium Copyright Act (DMCA) din 1998 din Statele Unite. Politica noastră este să eliminăm materialul care încalcă drepturile atunci când este notificat și să anulăm încălcările repetate pe o bază de „trei lovituri”.

Cel mai rapid mod de a raporta o încălcare a drepturilor de autor este să folosești Scribd's formular de raportare pentru conținut abuziv și încălcarea drepturilor de autor. Acest formular captează toate informațiile necesare și apoi ne anunță imediat. Notificările valide sunt procesate de obicei în două zile lucrătoare. Conținutul eliminat prin notificarea DMCA este adăugat automat la Sistem de protecție a drepturilor de autor BookID. Informațiile pe care ni le trimiteți prin intermediul formularului de raportare nu vor fi utilizate în niciun alt scop.

Deoarece Scribd are sediul în Statele Unite, o notificare DMCA completată este minimul pe care îl putem accepta ca dovadă a dreptului de autor, chiar dacă țara dvs. funcționează în conformitate cu legi diferite. Scribd nu poate procesa notificări care nu țin cont de criteriile DMCA sau care oferă informații incomplete.

Dacă ați primit o notificare că lucrarea dvs. a fost eliminată de BookID și considerați că eliminarea a fost necorespunzătoare, vă rugăm să trimiteți notificarea la copyright@scribd.com împreună cu o explicație a îngrijorării dvs. Vom analiza fiecare caz cât mai repede posibil.

Dacă ați primit o notificare că munca dvs. a fost eliminată deoarece am primit o notificare DMCA de la o terță parte, atunci trebuie depuneți o contranotificare pentru a începe procesul de restaurare a documentului dvs.

Vă rugăm să citiți întrebările frecvente și să vizitați Centru de ajutor pentru informații mai complete.

 

Esse artigo foi útil?