Zmieniłeś zdanie na temat przesyłania? To całkowicie w porządku. Masz kontrolę i możesz usunąć prezentację w dowolnym momencie bezpośrednio z strony Slideshare.
Aby usunąć przesyłanie, wykonaj następujące kroki:
- Zaloguj się na swoje konto Slideshare
- Kliknij ikonę swojego konta w prawym górnym rogu strony głównej
- Wybierz „Moje przesyłania” z rozwijanego menu
- Kliknij „Edytuj” pod przesyłaniem, które chcesz usunąć
- Wybierz opcję „Usuń”
- Potwierdź, że chcesz usunąć przesyłanie
Alternatywnie, możesz usunąć przesyłanie z jego strony pokazu slajdów:
- Wybierz przycisk „Więcej opcji” (trzy poziome kropki) znajdujący się nad przesyłaniem
- Przewiń na dół zakładki „Edytuj szczegóły”, do której zostałeś przekierowany
- Kliknij przycisk „Usuń prezentację”
- Potwierdź usunięcie swojego przesyłania
Aby uzyskać więcej ogólnych informacji na temat przesyłania, koniecznie zapoznaj się z naszymi artykułami na temat zarządzania treściami Slideshare. Możesz również skontaktować się z naszym zespołem Wsparcia Slideshare w przypadku jakichkolwiek pytań – zawsze chętnie pomożemy!