Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Everand

Article author
Harriet
  • Ενημέρωση

Εάν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Everand και όλα τα συσχετιζόμενα δεδομένα, δείτε πώς.

Ψάχνετε για Scribd ή Slideshare? Δείτε Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Scribd.

Πριν διαγράψετε

  • Ακυρώστε πρώτα τη συνδρομή σας και αφήστε την να λήξει. Η επιλογή "Διαγραφή λογαριασμού" δεν θα εμφανιστεί στη σελίδα του λογαριασμού σας μέχρι να ακυρωθεί η συνδρομή σας και να λήξει πλήρως η υπόλοιπη πρόσβασή της. Ακόμα χρειάζεται να ακυρώσετε? Δείτε Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Everand.
  • Εάν εγγραφήκατε μέσω του App Store ή του Google Play, ακυρώστε εκεί. Η διαγραφή του λογαριασμού σας δεν σταματά αυτόματα τη χρέωση σε αυτές τις πλατφόρμες. Ακυρώστε πρώτα και μετά μπορείτε να διαγράψετε.
  • Έχετε παλαιό πλάνο Everand? Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να διαγράψετε όλους τους λογαριασμούς, συμπεριλαμβανομένων των Scribd και Slideshare, πριν προχωρήσετε.

Θυμηθείτε: τα δεδομένα του λογαριασμού σας θα διαγραφούν. Αυτό περιλαμβάνει το ιστορικό ανάγνωσής σας, τα αποθηκευμένα βιβλία, τα ξεκλειδώματα και τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Everand, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι και η συνδρομή σας να έχει ακυρωθεί και λήξει.

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα του Everand.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε "Ο λογαριασμός σας".
  3. Κάντε κύλιση στην ενότητα Περισσότερες επιλογές και επιλέξτε "Διαγραφή λογαριασμού".
  4. Ανοίξτε το email επαλήθευσης που σας στέλνουμε και κάντε κλικ στον σύνδεσμο μέσα σε αυτό.
  5. Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε και τα δύο κουτιά και πατήστε "Διαγραφή λογαριασμού".

Εάν προτιμάτε να ζητήσετε τη διαγραφή του λογαριασμού, ξεκινήστε μια συνομιλία με τον εικονικό μας βοηθό. Θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν ξεκινήσει η διαδικασία.

Συχνές ερωτήσεις

Ε: Δεν υπάρχει επιλογή "Διαγραφή λογαριασμού" στις ρυθμίσεις μου.

Α: Πιθανότατα η συνδρομή σας δεν έχει λήξει. Μόλις λήξει, η επιλογή "Διαγραφή λογαριασμού" θα εμφανιστεί κάτω από τις "Περισσότερες επιλογές" στη σελίδα του λογαριασμού σας.

Ε: Μπορώ να επανενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου μετά τη διαγραφή του?

Α: Μπορείτε να επανενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας ξεκινώντας μια συνομιλία με τον εικονικό μας βοηθό και παρέχοντας τη διεύθυνση email που ήταν στον λογαριασμό. Η μόνη μόνιμη διαγραφή λογαριασμού είναι αν υποβάλατε αίτημα για διαγραφή των δεδομένων σας σύμφωνα με τον νόμο περί απορρήτου.

Ε: Θέλω απλώς να ακυρώσω τη συνδρομή μου, όχι να διαγράψω τον λογαριασμό μου. Τι πρέπει να κάνω?

Α: Η ακύρωση και η διαγραφή είναι διαφορετικά. Η ακύρωση σταματά τη συνδρομή σας αλλά διατηρεί τον λογαριασμό σας και όλα όσα περιέχει ανέπαφα. Δείτε Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Everand αντί γι' αυτό.

Ε: Πόσο διαρκεί η διαγραφή του λογαριασμού?

Α: Η διαδικασία διαγραφής είναι συνήθως άμεση μέσω της σελίδας του λογαριασμού σας και μπορεί να διαρκέσει έως μερικές ημέρες αν υποβάλετε αίτημα διαγραφής στην ομάδα υποστήριξης πελατών μας.

Έχετε πρόβλημα με τη διαγραφή του λογαριασμού σας? Ξεκινήστε μια συνομιλία με τον εικονικό μας βοηθό και θα σας βοηθήσουμε από εκεί.

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;