Είστε συνδρομητής στο Scribd ή στο Slideshare? Πρόκειται για ξεχωριστές συνδρομές. Δείτε Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Scribd αντί γι' αυτό.
Ακύρωση της συνδρομής σας στο Everand
Για να ακυρώσετε, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα του Everand και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
- Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.
- Επιλέξτε "Ο λογαριασμός σας".
- Στην ενότητα Συνδρομή, επιλέξτε "Ακύρωση" δίπλα στην Ακύρωση συνδρομής.
- Στη σελίδα Ακύρωση ή αλλαγή συνδρομής, επιλέξτε "Ακύρωση συνδρομής".
- Ακολουθήστε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε την ακύρωση.
Θα λάβετε ένα email που επιβεβαιώνει ότι η ακύρωση ολοκληρώθηκε.
Βήμα 3. Η επιλογή Ακύρωση βρίσκεται στο κάτω μέρος της ενότητας Συνδρομή, κάτω από την Παύση συνδρομής.
Προτιμάτε να παύσετε τη συνδρομή σας?
Η παύση σταματά τη χρέωσή σας και αφήνει τα πάντα ως έχουν: τα ξεκλειδωμένα βιβλία σας, τα unused unlocks σας και τη θέση σας σε όποιο βιβλίο διαβάζετε.
Αν εγγραφήκατε στην ιστοσελίδα του Everand, μπορείτε να παύσετε τη συνδρομή σας για έως και 12 εβδομάδες. Δείτε Πώς να παύσετε τη συνδρομή σας στο Everand.
Είστε συνδρομητής μέσω του App Store?
Αν εγγραφήκατε μέσω της Apple, θα χρειαστεί να ακυρώσετε μέσω του λογαριασμού σας Apple — η ακύρωση στην ιστοσελίδα του Everand δεν θα σταματήσει αυτές τις χρεώσεις. Δείτε πώς:
- Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone ή iPad σας.
- Πατήστε το όνομά σας στην κορυφή, μετά "Συνδρομές".
- Βρείτε τη συνδρομή σας στο Everand ή στο Scribd (μπορεί να εμφανίζεται ως οποιαδήποτε από τις δύο).
- Πατήστε "Ακύρωση συνδρομής".
Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την υποστήριξη της Apple.
Είστε συνδρομητής μέσω του Google Play?
Το ίδιο ισχύει — ακυρώστε απευθείας μέσω του Google Play:
- Ανοίξτε την εφαρμογή Google Play.
- Πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας, μετά "Πληρωμές & συνδρομές" και μετά "Συνδρομές".
- Βρείτε τη συνδρομή σας στο Everand ή στο Scribd.
- Πατήστε "Ακύρωση συνδρομής".
Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την υποστήριξη του Google Play.
Τι συμβαίνει μετά την ακύρωση
Ο χρόνος που έχετε ήδη πληρώσει είναι δικός σας. Θα διατηρήσετε πλήρη πρόσβαση στο Everand μέχρι να λήξει η τρέχουσα περίοδος χρέωσής σας. Μετά από αυτό:
- Δεν θα χρεωθείτε ξανά εκτός αν επιλέξετε να ξαναεγγραφείτε.
- Το ιστορικό ανάγνωσής σας και οι αποθηκευμένες λίστες παραμένουν ανέπαφες.
- Οποιαδήποτε your unlock που δεν έχετε χρησιμοποιήσει λήγουν με τη συνδρομή σας. Αξίζει να τα ξοδέψετε πριν από την τελευταία σας μέρα.
- Τα βιβλία που έχετε your unlock θα κλειδωθούν. Εγγραφείτε ξανά με το ίδιο email και θα ανοίξουν αμέσως, χωρίς να χρειάζονται νέα your unlock.
- Ο δωρεάν λογαριασμός σας παραμένει ενεργός.
Οι δωρεάν δοκιμές αποτελούν εξαίρεση. Η πρόσβαση λήγει τη στιγμή που ακυρώνετε, οπότε ολοκληρώστε πρώτα το κεφάλαιο που διαβάζετε.
Έχετε Legacy πρόγραμμα?
Αν εγγραφήκατε στο Everand πριν από την κυκλοφορία των τρεχουσών προγραμμάτων (Standard, Plus, Deluxe), μπορεί να έχετε Legacy πρόγραμμα.
Η ακύρωση σημαίνει ότι το Legacy πρόγραμμα σας χάνεται οριστικά. Δεν θα μπορείτε να το επαναφέρετε και θα χάσετε την πακέτο πρόσβαση σε Scribd και Slideshare. Η παύση του Everand διατηρεί τα πάντα αν απλά χρειάζεστε ένα διάλειμμα.
Τα Legacy προγράμματα:
- Δεν χρησιμοποιούν your unlock.
- Έχουν μικρότερο κατάλογο βιβλίων. Δεν περιλαμβάνουν τον διευρυμένο κατάλογο bestsellers και νέων κυκλοφοριών.
- Διαχειρίζονται την πρόσβαση στα βιβλία μέσω ορίων βάσει χρήσης αντί για μηνιαία κατανομή.
Δείτε Είμαι σε Legacy πρόγραμμα Everand για όλες τις λεπτομέρειες.
Θέλετε να επιστρέψετε?
Θα το θέλαμε πολύ. Όταν είστε έτοιμοι να ξαναεγγραφείτε:
- Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα του Everand.
- Μεταβείτε στο Ο λογαριασμός σας.
- Επιλέξτε "Επανεκκίνηση Συνδρομής" και διαλέξτε το πρόγραμμα σας.
Αν ξαναεγγραφείτε με το ίδιο email, τα βιβλία που είχατε your unlock προηγουμένως θα είναι ξανά προσβάσιμα. Δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε νέα your unlock σε αυτά. Ο αριθμός your unlock επανέρχεται με τον νέο κύκλο χρέωσης.
Συχνές ερωτήσεις
Ε: Ακύρωσα αλλά εξακολουθώ να έχω πρόσβαση. Θα χρεωθώ ξανά?
Α: Όχι. Μετά την ακύρωση, διατηρείτε πρόσβαση μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης. Δεν θα χρεωθείτε ξανά εκτός αν επιλέξετε να ξαναεγγραφείτε.
Ε: Ακύρωσα και θέλω να επιστρέψω. Χάνω τα πάντα?
Α: Τα αποθηκευμένα βιβλία και το ιστορικό ανάγνωσής σας παραμένουν εδώ. Αν ξαναεγγραφείτε με το ίδιο email, τα βιβλία που είχατε your unlock προηγουμένως θα είναι ξανά προσβάσιμα. Ο αριθμός your unlock επανέρχεται με τον νέο κύκλο χρέωσης.
Ε: Μπορώ να πάρω επιστροφή χρημάτων για την τελευταία χρέωση?
Α: Η ακύρωση δεν αναιρεί μια πληρωμή που έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Δείτε Πώς λειτουργούν οι επιστροφές χρημάτων στο Everand για αυτό.
Ε: Ακύρωσα μέσω της ιστοσελίδας του Everand, αλλά συνεχίζω να χρεώνομαι. Γιατί?
Α: Η χρέωση πιθανότατα προέρχεται από Apple ή Google και όχι από εμάς. Ελέγξτε τον λογαριασμό σας στην Apple ή Google για συνδρομή Everand ή Scribd και ακυρώστε την εκεί.
Εάν η χρέωση συνεχιστεί μετά από αυτό, ξεκινήστε μια συνομιλία με τον εικονικό μας βοηθό.
Ε: Αποσύνδεσα το Everand από την εφαρμογή Venmo μου. Αυτό ακύρωσε τη συνδρομή μου?
Α: Σταματά οποιεσδήποτε χρεώσεις, οπότε ουσιαστικά ακυρώνει τη συνδρομή σας. Ό,τι έχετε πληρώσει είναι δικό σας μέχρι την επόμενη ημερομηνία χρέωσης. Δεν θα λάβετε επιβεβαιωτικό email και ο λογαριασμός σας μπορεί να φαίνεται ενεργός μέχρι να περάσει αυτή η ημερομηνία, αλλά δεν θα χρεωθείτε.
Θα βλέπετε ακόμα το "Scribd, Inc." να εμφανίζεται κάτω από τις Συνδεδεμένες Επιχειρήσεις στην εφαρμογή Venmo σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η συνδρομή είναι ακόμα ενεργή. Για να το αφαιρέσετε, δείτε Υποστήριξη Venmo.