Πώς να αλλάξετε το πλάνο σας στο Everand

Article author
teriv
  • Ενημέρωση

Μπορείτε να αναβαθμίσετε ή να υποβαθμίσετε το Everand Standard, Plus ή Deluxe πλάνο σας οποιαδήποτε στιγμή. Ο τρόπος αλλαγής πλάνου εξαρτάται από το αν εγγραφήκατε μέσω της εφαρμογής ή στην ιστοσελίδα μας.

Αν εγγραφήκατε στο Everand.com

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα Everand.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο προφίλ σας στην πάνω δεξιά γωνία.
  3. Επιλέξτε "Ο λογαριασμός σας."
  4. Στην ενότητα Συνδρομή, επιλέξτε "Προβολή όλων των πλάνων."
  5. Επιλέξτε το πλάνο στο οποίο θέλετε να αλλάξετε και επιβεβαιώστε.

Βλέπετε μια σημείωση για Apple ή Google αντί για "Προβολή όλων των πλάνων"? Αυτό σημαίνει ότι η Apple ή η Google χρεώνει τη συνδρομή σας, οπότε χρησιμοποιήστε τα βήματα μέσα στην εφαρμογή παρακάτω.

Αν εγγραφήκατε μέσω του App Store ή Google Play

Επειδή εγγραφήκατε μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αλλάξετε πλάνο απευθείας στην εφαρμογή Everand.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Everand και συνδεθείτε.
  2. Πατήστε "Λογαριασμός" κάτω δεξιά.
  3. Επιλέξτε "Πληροφορίες λογαριασμού."
  4. Στη συνέχεια επιλέξτε "Προβολή πλάνων."
  5. Επιλέξτε το πλάνο στο οποίο θέλετε να αλλάξετε και επιβεβαιώστε.

Λαμβάνετε μήνυμα σφάλματος ή δεν μπορείτε ακόμα να αλλάξετε πλάνο? Ξεκινήστε μια συνομιλία με τον εικονικό μας βοηθό και θα σας βοηθήσουμε από εκεί.

Πότε ισχύει η αλλαγή σας

Οι αναβαθμίσεις (π.χ., από Standard σε Plus, ή από Plus σε Deluxe) ισχύουν αμέσως. Η πληρωμή σας θα υπολογιστεί αναλογικά για το υπόλοιπο του κύκλου χρέωσης, οπότε θα πληρώσετε τη διαφορά μεταξύ αυτού που έχετε ήδη πληρώσει και της τιμής του νέου πλάνου.

Οι υποβαθμίσεις (π.χ., από Deluxe σε Plus, ή από Plus σε Standard) ισχύουν στην αρχή του επόμενου κύκλου χρέωσης. Θα διατηρήσετε τα οφέλη του τρέχοντος πλάνου σας μέχρι τότε.

Τι συμβαίνει με τα an unlock μου όταν αλλάζω πλάνο?

Όταν αναβαθμίζετε, λαμβάνετε τα νέα an unlock σας (1, 3 ή 5 ανάλογα με το πλάνο) αμέσως. Όταν υποβαθμίζετε, τα an unlock που έχετε ήδη παραμένουν διαθέσιμα μέχρι να λήξουν, έξι μήνες από την ημερομηνία που προστέθηκαν.

Η αποθήκευση ενός βιβλίου δεν είναι το ίδιο με το άνοιγμά του. Τα βιβλία παραμένουν στη λίστα αποθηκευμένων σας κατά την αλλαγή πλάνου, αλλά ένα βιβλίο που δεν έχετε διαβάσει θα χρειαστεί ακόμα an unlock για να ανοίξει.

Αλλαγή από Legacy πλάνο

Το Legacy πλάνο μας έχει διακοπεί. Αν είστε σε ένα, μπορείτε να αλλάξετε σε Standard, Plus ή Deluxe, αλλά η αλλαγή είναι μόνιμη, και δεν μπορείτε να επιστρέψετε πίσω.

Αυτό συμβαίνει όταν αλλάζετε από ένα Legacy πλάνο:

  • Θα λάβετε το πλήρες ποσό των an unlock αμέσως. Δείτε Everand πλάνα: Standard, Plus, και Deluxe για το τι περιλαμβάνει κάθε πλάνο.
  • Η πληρωμή σας θα υπολογιστεί αναλογικά για το υπόλοιπο του κύκλου χρέωσης.
  • Θα χάσετε την ενσωματωμένη πρόσβαση σε Scribd και Slideshare (τα Legacy πλάνα περιλάμβαναν και τα τρία προϊόντα).

Αν δεν είστε σίγουροι, πάρτε τον χρόνο σας. Το πρόγραμμα Legacy σας δεν πρόκειται να χαθεί εκτός αν επιλέξετε να αλλάξετε. Για την πλήρη εικόνα, δείτε Είμαι σε πρόγραμμα Legacy Everand.

Συχνές ερωτήσεις

Ε: Μπορώ να αλλάξω το πρόγραμμα μου από την εφαρμογή στην ιστοσελίδα Everand?

Α: Αν θέλετε να μεταφέρετε τη συνδρομή σας στην ιστοσελίδα, ακυρώστε πρώτα μέσω Apple ή Google και μετά εγγραφείτε ξανά στην ιστοσελίδα Everand μόλις τελειώσει η τρέχουσα περίοδος. Θα χάσετε την πρόσβαση ενδιάμεσα, οπότε αξίζει να περιμένετε μέχρι να πλησιάσει το τέλος της περιόδου χρέωσης σας.

Ε: Δεν βλέπω "Προβολή όλων των προγραμμάτων" στον λογαριασμό μου στο Everand.

Α: Αυτή η επιλογή εμφανίζεται μόνο για συνδρομές που αγοράστηκαν στην ιστοσελίδα Everand. Αν εγγραφήκατε από το τηλέφωνό σας και η Apple ή η Google σας χρεώνει, θα χρειαστεί να αλλάξετε πρόγραμμα μέσω της εφαρμογής Everand.

Ε: Αποθήκευσα ένα βιβλίο πριν αλλάξω πρόγραμμα. Γιατί χρειάζεται τώρα ένα unlock?

Α: Η αποθήκευση και το unlock είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Η αποθήκευση κρατά έναν τίτλο στη λίστα σας, ενώ το unlock είναι αυτό που το ανοίγει για ανάγνωση. Έτσι, ένα αποθηκευμένο βιβλίο που δεν έχετε διαβάσει ακόμα χρειάζεται ένα unlock.

Ε: Μπορώ να επιστρέψω στο πρόγραμμα Legacy μου?

Α: Όχι, η αποχώρηση από ένα πρόγραμμα Legacy είναι μόνιμη. Ωστόσο, μόλις αλλάξετε, μπορείτε να αναβαθμίσετε ή να υποβαθμίσετε ανάμεσα σε Standard, Plus και Deluxe οποιαδήποτε στιγμή.

Έχετε ακόμα ερωτήσεις? Ξεκινήστε μια συνομιλία με τον εικονικό μας βοηθό — είναι διαθέσιμος από οποιαδήποτε σελίδα του Κέντρου βοηθείας. Αν δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα, θα σας συνδέσει με την ομάδα υποστήριξής μας.

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;