Όταν βρείτε κάτι που θέλετε να διαβάσετε ή να ακούσετε, αποθηκεύστε το. Η λίστα με τα αποθηκευμένα σας κρατάει τα πάντα σε ένα μέρος και συγχρονίζεται σε όλες τις συσκευές σας.
Πώς να αποθηκεύσετε ένα βιβλίο
Στην εφαρμογή: Πατήστε το κουμπί "Αποθήκευση" στη σελίδα Πληροφοριών οποιουδήποτε βιβλίου. Θα δείτε να εμφανίζεται ένα εικονίδιο κορδέλας, που επιβεβαιώνει ότι έχει αποθηκευτεί.
Στον ιστό: Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση" στη σελίδα του βιβλίου ή αναζητήστε το εικονίδιο κορδέλας.
Τα αποθηκευμένα βιβλία εμφανίζονται στην καρτέλα Αποθηκευμένα στην εφαρμογή ή πίσω από το κουμπί "Αποθηκευμένα" στον ιστό.
Οργάνωση με λίστες
Πέρα από την κύρια λίστα αποθηκευμένων, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες λίστες για να οργανώσετε τα βιβλία όπως θέλετε — ανά είδος, διάθεση, έργο ή ό,τι σας βολεύει. Πρόσβαση στις λίστες σας από την επιλογή "Όλες οι λίστες" στην καρτέλα Αποθηκευμένα.
Φιλτράρισμα της λίστας αποθηκευμένων
Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα στην κορυφή της λίστας αποθηκευμένων για να περιορίσετε αυτά που βλέπετε:
- Ληφθέντα — εμφανίζει μόνο βιβλία που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας για πρόσβαση χωρίς σύνδεση
- Μορφές — φιλτράρισμα κατά ebook, audiobook ή podcast
- Απόκρυψη ολοκληρωμένων — εμφανίζει μόνο βιβλία που δεν έχετε ολοκληρώσει
- Διαθεσιμότητα — φιλτράρισμα κατά βιβλία που απαιτούν ένα an unlock σε σύγκριση με αυτά που είναι διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή
Αφαίρεση ενός βιβλίου
Στην εφαρμογή: Πατήστε το γεμάτο εικονίδιο κορδέλας κάτω από το βιβλίο ή ανοίξτε το βιβλίο και επιλέξτε "Αφαίρεση από Αποθηκευμένα" από το μενού με τις τρεις τελείες. Για να αφαιρέσετε πολλά βιβλία ταυτόχρονα, πατήστε "Επεξεργασία" (iOS) ή το εικονίδιο μολυβιού (Android) στην καρτέλα Αποθηκευμένα.
Στον ιστό: Κάντε κλικ στις τρεις τελείες δίπλα στο βιβλίο στη λίστα αποθηκευμένων και επιλέξτε "Αφαίρεση".
Συχνές ερωτήσεις
Ε: Αν αφαιρέσω ένα βιβλίο από τη λίστα αποθηκευμένων μου, χάνω την πρόοδό μου;
Α: Όχι. Η αφαίρεση ενός βιβλίου από τη λίστα αποθηκευμένων δεν διαγράφει την πρόοδό σας στο διάβασμα ή την ακρόαση. Μπορείτε να το βρείτε ξανά μέσω της αναζήτησης ή του ιστορικού ανάγνωσής σας.
Ε: Είναι η λίστα αποθηκευμένων μου ιδιωτική;
Α: Ναι. Η λίστα αποθηκευμένων είναι ορατή μόνο σε εσάς.